Pergola Type 4

00130
€1 524,47
Elegante pergola eenvoudig met 18 Topclamp Wood koppelingen.
Op voorraad
1
Productgegevens
Units in product: stuk
Prijs per koppelling: Prijs per Bouwpakket

Met het pergola Type 4 bouwpakket kunt u gemakkelijk en snel een stijlvolle pergola bouwen. Bouwpakket Type 4 heeft dezelfde basis als Type 3, alleen beschikt Type 4 over een punt dak. Door het puntdak heeft de pergola een unieke uitstraling en kan het gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De koppelingen zijn ontworpen voor vierkante balken van 90x90mm.

Het Topclamp-snelbouwsysteem van aluminium maakt het mogelijk om houten balken snel en eenvoudig met elkaar te verbinden met behulp van twee schroeven en een paalkoppeling. Ook kunnen de constructie weer snel gedemonteerd worden, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor tijdelijke constructies. De paalkoppelingen kunnen hergebruikt worden en zijn duurzaam. De lengte en hoogte van de constructie zijn door u te bepalen door de palen op de gewenste afmeting te zagen. Door gebruik te maken van verschillende paalkoppelingen kunnen de constructies eenvoudig worden aangepast aan de gewenste vorm. Een voorbeeld hiervan is het verlengen van de constructie doormiddel van meerdere 4-wegkoppelingen.

Standaard wordt het bouwpakket geleverd met eindstukken vanwege hun strakke design. Maar op verzoek van de klant kan er gekozen worden voor flenskoppelingen die iets sterker zijn en op een andere manier bevestigd worden. De eindstukken moeten eerst gemonteerd worden voordat de houten constructie wordt opgebouwd. Het gebruik van flenskoppelingen maakt het echter mogelijk om eerst de gehele constructie te bouwen en deze later aan de grond te bevestigen. Zo kan de positie van de constructie tot het laatst worden bepaald. Wees echter gewaarschuwd, want flenskoppelingen brengen extra kosten met zich mee.

De koppelingen zijn standaard uitgevoerd in blank/natuurlijk aluminium, maar op verzoek kunnen ze ook worden gecoat in een RAL-kleur en afwerking naar keuze. Let op: het wijzigen van de afwerking/kleur brengt extra kosten met zich mee boven op de standaardprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@disinternational.com. Het is ook mogelijk om de aluminium koppelingen zelf te verven.

De koppelingen hebben een omvang van 100x100mm en het materiaal is 5mm dik.

Inbegrepen in het bouwpakket:

  • 2x, 3-wegkoppeling hoek 90°
  • 4x, 3-wegkoppeling T-stuk
  • 1x, 4-wegkoppeling hoek 90°
  • 2x, 4-wegkoppeling kruis
  • 2x, 4-wegkoppeling rechts 45°
  • 2x, 4-wegkoppeling links 45°
  • 2x, 4-wegkoppelling midden 45°
  • 6x, eindstukken (met gaten)
  • Benodigde schroeven

NIET inbegrepen in het bouwpakket:

  • Houten balken
Bewaar dit product voor later