Topclamp Wood koppelingen

Hekwerk | Balustrade

Het hekwerk of balustrade kan met het bouwsysteem van Topclamp Wood gecreëerd worden. Het hekwerk kan dienen als balustrade, afscheiding of omheining.

Het hekwerk heeft door zijn aluminium koppelingen met houten palen een industriële look. Het hekwerk of de balustrade kan in iedere kleur worden geleverd.

Soorten verbindingen

De houten palen kunnen met een verspringende of doorlopende verbinding worden geleverd. De doorlopende verbinding geeft een strak design, terwijl de verspringende verbinding een erg speels karakter mee geeft aan de constructie.

Verspringende verbinding houten palen

De houtenbalken worden in de koppeling geplaatst dit geeft een verspringende verbinding. De buismaat is gelijk aan de koppeling.​

Doorlopende verbinding houten palen

De houtenbalken worden in de koppeling bevestigd, waarna het hout met een frees wordt bewerkt zodat het vrijwel naadloos in de koppeling past. De buismaat is hierbij kleiner dan de koppeling.

Maatvoeringen

De koppelingen zijn in de volgende maatvoeringen leverbaar:

Maat koppeling Binnenmaat koppeling
60 mm52 mm
70 mm62 mm
80 mm70 mm
100 mm90 mm

Heeft u een idee of een vraag over de tuinpaalkoppelingen? Vraag onze ingenieurs naar de mogelijkheden. Wij maken voor u vrijblijvend een technische tekening op maat. Stuur uw idee op naar info@dis-international.com of bel direct met één van onze medewerkers via 010 292 97 61.