Beursstand met houten balken

Beursstands

 

Professionele beursstands kunt u maken met het bouwsysteem van Topclamp Wood.  Met het houten frame en de aluminium koppelingen creëert u een industriële look. Daarnaast valt een constructie met houten palen echt op in tegenstelling tot de standaard aluminium frames.

 

Het bouwsysteem van Topclamp Wood is makkelijk demonteerbaar. Het bouwsysteem bestaat uit losse elementen waardoor het makkelijk te verplaatsen en te vervoeren is. Ideaal als de beursstand op meerdere locaties gebruikt moet worden.

 

Soorten verbindingen

De houten palen kunnen met een verspringende of doorlopende verbinding worden geleverd. De doorlopende verbinding geeft een strak design, terwijl de verspringende verbinding een erg speels karakter mee geeft aan de beursstand.

 

Doorlopende verbinding houten palen

Aluminium koppelingen

De houtenbalken worden in de koppeling bevestigd, waarna het hout met een frees wordt bewerkt zodat het vrijwel naadloos in de koppeling past. De buismaat is hierbij kleiner dan de koppeling.

 

Verspringende verbinding houten palen

Aluminium koppelingen

 

De houtenbalken worden in de koppeling geplaatst dit geeft een verspringende verbinding. De buismaat is gelijk aan de koppeling.​

 

Maatvoeringen

De koppelingen zijn in de volgende maatvoeringen leverbaar.

 

Maat koppeling      Binnenmaat koppeling

- 60 mm                        - 52 mm

- 70 mm                        - 62 mm

- 80 mm                        - 70 mm

- 100 mm                      - 90 mm

 

Heeft u een idee of een vraag over de tuinpaalkoppelingen? Vraag onze ingenieurs naar de mogelijkheden. Wij maken voor u vrijblijvend een technische tekening op maat. Stuur uw idee op naar info@dis-international.com of bel direct met één van onze medewerkers via 010 292 97 61.

Euregio Laboratory Services in het Nederlands
Euregio Laboratory Services in het Engels
DE

010-292 97 61​

Tuinpaalkoppelingen logo
Topclamp Wood logo